Bard glumišta

Petar Božović izveo monodramu ''Čegović''

Kultura / Flash | 07. 10. 2016. u 14:04 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugog dana manifestacije ''97. Šantićeve večeri poezije'' koje organizira Srpsko prosvjetno i kulturno društvo 'Prosvjeta' i Srpsko kulturno-umjetničko društvo Gusle na programu je bila monodrama ''Čegović'' barda srpskog glumišta Petra Božovića.

Monodrama je odigrana u Vladičanskom dvoru u Mostra u gdje se nastavljaju i ostali programi ''97. Šantićevih večeri poezije''.

Večeras u 19 sati u Vladičanskom dvoru u Mostaru održat će se promocija zbirke pripovijedaka ''Zanovijet'' Olge Bikar, a u subotu 8. listopada će svoju knjigu ''Rat i mir u BiH'' promovirati Mirjana Kusmuk.

Istog dana SPKD ''Prosvjeta'' Nevesinje će organizvati večer ''Nevesinje-druga Šantićeva kuća'' koje će biti održano u Nevesinju s početkom u 19 sati.

U nedjelju 9. listopada s početkom u 20 sati u Vladičanskom dvoru će biti održana promocija knjige ''Folklorno nasljeđe Srba u Bradini'' autora Gorana Kovačevića. Iste večeri na programu je i prezentacija teksta ''Slikarska domišljatost Filipa L. i Vronskog'' autora Damjana Šantića. Nastupiz će i pjevačka grupa SPKD ''Gusle''.

Zadnje večer u ponedjeljak, 10. listopada u 19 sati u Vladičanskom dvoru će biti održana pjesnička večer.

Kopirati
Drag cursor here to close