LDA

Otvoreni poziv za mlade umjetnike na temu kulturnog nasljeđa BiH

Ljetne pop-up galerije će biti održane od 1.-8.9.2019. u Mostaru, s tim da će u utorak, 3.9.2019. godine biti organiziran i Pop-up market koji će biti izložbeno-prodajnog karaktera.
Kultura / Flash | 01. 07. 2019. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija lokalne demokratije Mostar (LDA Mostar) je raspisala otvoreni poziv za mlade umjetnike svih profila s područja BiH, a koji spadaju u starosnu skupinu od 13-30 godina, da prijave svoja umjetnička djela inspirirana kulturnim nasljeđem BiH u svrhu predstavljanja istih na ‘’Ljetnim pop-up galerijama’’.

Ljetne pop-up galerije će biti održane od 1.-8.9.2019. u Mostaru, s tim da će u utorak, 3.9.2019. godine biti organiziran i Pop-up market koji će biti izložbeno-prodajnog karaktera. Na Pop-up marketu će svi oni koji zadovolje propozicije poziva, a čija su umjetnička djela izložbenog karaktera imati priliku svoje umjetnine promovirati široj javnosti, te ih imati priliku i prodati.

‘’Ljetne pop-up galerije’’ jedna su od aktivnosti EU projekta CLINK, čiji je partner lider LDA Mostar, a koji je sufinanciran kroz program Europa za građane. Poziv je otvoren za umjetnike svih profila, kao i za sve forme umjetnosti, a prijaviti se mogu umjetnici pojedinci, kao i grupe umetnika pod vodstvom vođe tima.

Rok za prijave je 15.7.2019. godine, aviše detalja pronađite ovdje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close