OKC Abrašević

Otvoreni mikrofon Stand Up komedije: Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade

Kultura / Flash | 04. 01. 2016. u 09:16 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki otvoreni mikrofon Stand Up komedije održat će se u OKC Abraševiću 9. siječnja 2016. godine.

Stand Up komedija je za ova područja nova forma. Ipak, ekipa entuzijasta iz udruženja ''Od uha do uha'' već tri godine upoznaje građane Bosne i Hercegovine s ovom vrstom izvođačke forme.

Zbog toga naša država već ima neke profesionalne i poluprofesionalne komičare koji se ovim zanimanjem bave vrlo ozbiljno i intezivno.

Stand Up komičar je osoba koja stoji na bini i bez ikakvih rekvizita autorskim tekstom pokušava nasmijati ljude. Čini se lako, zar ne? Ako mislite da ste u stanju to raditi, ovo je prava prilika za vas.

Otvoreni mikrofon će voditi Igor Drljo-Iggy, Stand Up komičar koji u dvije godine rada ima preko dvije stotine nastupa. Igor je, također, zajedno s Omerom Hodžićem autor i voditelj prve političko društvene satirične emisije u BiH ''Monty Dayton Show''.

Evo što on kaže, zašto se prijaviti na ovaj otvoreni mikrofon :''Ako mislite da ste smiješni, stand up komedija je najbolji oblik izražavanja za vas. Postati stand up komičar nije jednostavno i trebate uložiti dosta truda ako se odlučite time baviti, ali kada to postanete nema boljeg osjećaja nego kada nasmijete široke mase. Ako se dokažete u svijetu stand up-a otvore vam se mnogi putevi (doslovno).Ja sam također počeo na jednom ovakvom događaju. Od tog trenutka mi se život promjenio. Proputovao sam cijeli balkan i život mi se pretvorio u jedno predivno ludilo satkano od putovanja i nastupa. Zbog toga vas savjetujem da probate. Ne možete ništa izgubit.

Upravo će Igor i Omer voditi radionice Stand Up komedije koje će biti održane na sam dan nastupa u prostorijama OKC Abraševića, gdje će vam objasniti osnovne tehničke stvari i podjeliti njihova iskustva sa vama.

Pobjednika ovog natjecanja birat će publika svojim glasovima, ulaz za publiku je simboličnih 1 KM.

Nagrade za pobjednika su : 100 KM i nastup na profesionalnoj večeri Stand Up komedije u Studiju Smijeha u Zagrebu uz plaćen put i smještaj.

Prijaviti se možete u prostorijama OKC Abraševića.

Za sve dodatne informacije pišite na e- mail : [email protected] , ili pozovite broj 063 902 139.

Kopirati
Drag cursor here to close