Mjesec kazališta

'Otirač' gostovao u Širokom Brijegu, publika prezadovoljna viđenim

Kultura / Flash | 05. 11. 2012. u 10:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preksinoć je u dvorani Zavoda Svete Obitelji na Širokom Brijegu, u sklopu humanitarnog projekta 'MJESECA KAZALIŠTA' izvedena predstava 'Otirač: uan men šou' mostarskog glumca Ive Krešića. Za većinu publike predstava je bila premijerna, no bilo je i onih koji su došli predstavu pogledati po treći put.

Briljantnom izvedbom, dinamičnom izmjenom emocija, Ivo Krešić je kroz dramsko satirični izričaj gledatelje doveo pred dvojbu; je li stvarni život u stvari globalna pozornica na kojoj svatko nastoji odglumiti svoju ulogu?! Posluživši se prizorima iz svakodnevnog života, glumac je ismijao dvoličnost društva i nametnutu 'hijerarhiju' vrednota.

Predstava Otirač, s koje je publika otišla više nego zadovoljna viđenim, bila je kulturni, hvale vrijedan doprinos MJESECU KAZALIŠTA.

Naredna predstava 'LIPA SI TENO' u izvedbi HNK Osijek na programu je 14.11.2012., s početkom u 19:30h. U predstavi igraju Sandra Lončarić-Tankosić i Vjekoslav Janković uz tamburašku pratnju "Slavonskih struna", priopćili su organizatori 'Mjeseca kazališta'.

Kopirati
Drag cursor here to close