Nagradna igra

Osvojite ulaznice za legendarnu predstavu "Rodijaci"

Kultura / Flash | 07. 11. 2016. u 06:47 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarna komedija "Rodijaci" će biti odigrana u srijedu, 9. studenoga 2016. godine u Mostaru u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 19 sati.

Brojne izvedbe ove predstave do suza su nasmijale publiku diljem Bosne i Hercegovine, Hrvatske i cijele Europe.

Predstava govori o životu duvanjskih i hercegovačkih gastarbajtera prve generacije u Njemačkoj sa svim duhovitim dosjetkama, šalama, ali i često okrutnoj zbilji koja je aktualna i danas što daje posebnu vrijednost komediji.

„Kakav je ovaj svijet ? Kakvi smo mi to ljudi?“, pitaju se rodijaci i daju odgovore prepričavajući zgode i nezgode koje su ih zadesile na radu u Njemačkoj i na odmorima u rodnom kraju.

Predstava je nastala po kolumnama preminuloga književnika i novinara Petra Miloša, a režirao ju je Velimir Pšeničnik Njirić.

''Ima pravde! ... Samo tribaš imat pare za nju!'', ističu glumci u komediji.

Cijena ulaznice iznosi 7 KM. Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače svaki dan (osim nedjelje) u terminu od 13 do 20 sati, priopćeno je.

Portal Bljesak.info poklanja 3x2 ulaznice za predstavu "Rodijaci". Sve što trebate učiniti kako biste osvojili ulaznice je dostaviti svoje podatke (ime, prezime, broj mobitela) na email [email protected] s naznakom ulaznice. Sretno svima!
Kopirati
Drag cursor here to close