Zbog smrti Ive Gregurevića

Općina Orašje proglasila Dan žalosti

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Općine Orašje, te zgradama javnih poduzeća i ustanova kojima je osnivač Općina Orašje
Kultura / Flash | 07. 01. 2019. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Načelnik Općine Orašje Stanko Vincetić donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti, utorka, 8. siječnja 2019. godine, povodom smrti glumca Ive Gregurevića.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Općine Orašje, te zgradama javnih poduzeća i ustanova kojima je osnivač Općina Orašje, objavljeno je na stranici Općine.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a elektronički i drugi mediji sa područja Općine Orašje dužni su svoje programske sadržaje prilagoditi Danu žalosti.

Organizatori javnih programa i sadržaja, kao i fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužni su svoje poslovanje obavljati primjereno Danu žalosti, objavila je Općina Orašje.
Inače, Ivo Grgurević, bio je hrvatski filmski, kazališni i televizijski glumac, koji je rođen u mjestu Donja Mahala u općini Orašje, a preminuo je 1. siječnja 2019. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close