Najava

Od ponedjeljka u Mostaru 95. Šantićeve večeri poezije

Kultura / Flash | 18. 09. 2014. u 06:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru će se od nadolazećeg ponedjeljka održati 95. Šantićeve večeri poezije sa bogatim programom. Otvaranje ove kulturne manifestacije će se održati u ponedjeljak 22. rujna u 19 sati uz nastupe SPKUD 'Gusle' Mostar, klape 'Hrvoje', HGPD 'Hrvoje' iz Mostara i ansambla 'Mostarske kiše'. Istu večer od 19:30 sati održat će se večer uz filmsku, kazališnu i tv glumicu Svetlanu Bojković. Sve ovo dogodit će se u atriju Vladikinog dvora, a ulaz je slobodan.

U utorak od 19 sati u atriju Vladikinog dvora bit će upriličeno otvaranje izložbe 'Jovan Dučić u diplomaciji' u suradnji sa Arhivom Jugoslavije i SPKD 'Prosvjeta' Gacko.

U srijedu 24. rujna od 19 sati u atriju Vladikinog dvora održat će se portret potpredsjednice Udruženja književnika Srbije Milice Jeftimijević Lilić. 26. rujna slijedi mlada poetska večer u suradnji sa Koledžom ujedinjenog svijeta u Mostaru. Poetska večer održat će se u atriju Vladikinog dvora od 19 sati.

Jedan događaj ovogodišnjih Šantićevih večeri poezije održat će se u Nevesinju. U subotu 27. rujna u gradskoj galeriji u Nevesinju bit će održana poetsko - glazbena večer 'Druga Šantićeva kuća' u suradnji sa SPKD 'Prosvjeta' Nevesinje. Događaj će se održati od 19 sati.

U ponedjeljak 29. rujna na velikim stepenicama u Starom gradu u Mostaru održat će se večer suvremene poezije i zatvaranje ovogodišnje manifestacije. Planirano je da program započne od 19 sati. U slučaju lošeg vremena, najavljeni sadržaji zadnje večeri održat će se u atriju Vladikinog dvora.

Kopirati
Drag cursor here to close