3.studenog

Bogat kulturni program na obljetnicu oslobođenja Kupresa

Obljetnica će biti održana u petak 3.studenog 2017. godine s početkom u 11 sati. Tada će biti služena Sveta Misa zadušnica u crkvi Svete Obitelji Kupres.
Kultura / Flash | 31. 10. 2017. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Kupres, Udruge domovinskog rata Kupres, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata HR HB organiziraju 23. Obljetnicu oslobođenja Kupresa i Dana Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata HR–HB.

Obljetnica će biti održana u petak 3.studenog 2017. godine s početkom u 11 sati služenjem Svete Mise zadušnicom u crkvi Svete Obitelji Kupres.

Nakon Svete mise  u 12.15. sati biti će uprličeno polaganje vijenaca na spomen oblježju poginulim pripadnicima specijalne policije MUP-a HR–HB Dražanu Lončaru i Ivanu Miličeviću, a zatim u 12.30 sati uslijedit će polaganje vijenaca na spomen obilježju poginulim pripadnicima specijalne policije MUP-a HR HB Ivi Bubnjiću i Bošku Livančiću.

S početkom u 13:15 sati u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Kupres biti će organizirana Svečana akademija povodom dana oslobođenja Kupresa.

Braniteljsko druženja s kupreškim pukom biti će upriličeno na Platou ispred Hrvatskog doma, a u 18 sati planiran je nastavak druženja s članovima Udruge specijalne policija u caffe baru Oscar (centar Kupresa), priopćeno je iz Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata HR–HB.

Kopirati
Drag cursor here to close