program

NP Mostar pokreće maštu: Mjesec u znaku komedije, koncert Divanhane...

Kultura / Flash | 02. 02. 2017. u 10:10 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekli mjesec u Narodnom pozorištu Mostar završili su sjajnim gostovanjem Zijaha A. Sokolovića, koji je po četvrti put izveo “Majstorsku glumačku radionicu”. Karte su, kao i svaki puta do sada za ovaj program održan u “Studiju 64”, bile rasprodane!

“Umjetnost pokreće maštu i pokreće igru koja toliko nedostaje stvarnosti. Umjetnost kazališta i Glumac nas upozoravaju da i mi u našoj stvarnosti imamo beskrajno mnogo industrijskih uloga koje ne igramo objektivno nego subjektivno, a te nam uloge ne znače ništa, samo na njih trošimo dragocjeno vrijeme. A, kažu, vrijeme je novac”, rekao je Sokolović nakon scenskog peformansa. Za one koji nisu uspjeli na vrijeme kupiti kartu, nadamo se da ćemo “Majstorsku glumačku radionicu” ponoviti uskoro.

Ovog mjeseca iz “Studija 64” prelaze na veliku scenu, a cijeli je mjesec u znaku komedija: svakog petka u 20 sati na velikoj sceni na repertoru je komedija iz produkcije NPM-a, koja može biti pravi izbor za sjajan početak vikenda.

Mjesečni repertoar počinje najnovijom predstavom: “Odumiranje međeda” Branka Ćopića u režiji Emira Kapetanovića, koja će biti izvedena u petak, 10. veljače u 20 sati. Petak nakon toga, 17. veljače, slijedi komedija “Mostarska djelidba” (Skender Kulenović / Sulejman Kupusović), posljednjeg petka, 24. veljače, na repertoaru je “Hotel Plaza” u kojoj uz glumce NPM-a igraju sjajni Jasna Žalica i Admir Glamočak.

A između tih komedija na velikoj sceni je i jedan koncert, i to benda Divanhana, koji će biti održan u utorak, 14. veljače u 20 sati.

Ulaznice za sve programe su u prodaji na blagajni Narodnog pozorišta Mostar. Pokrente maštu, pronađite sadržaj za sebe i uživajte...

ULAZNICE
Ulaznice za programe u Narodnom pozorištu Mostar možete kupiti na blagajni Pozorišta svakim radnim danom od 9 - 14 sati ili rezervirati na telefon 036/550-128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e- maila: [email protected], te putem poruke u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.
Kopirati
Drag cursor here to close