Za liječenje mlade majke

Neumljani će na 9. Smotri klapa pokazati veliko srce

Kultura / Flash | 31. 07. 2017. u 14:40 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deveta po redu Smotra klapa u Neumu koja će se održati 6. kolovoza u ljetnom kinu Hotela Zenit s početkom u 21 sat ove godine će imati i plemeniti karakter.

Kao i do sada na smotri klapa nastupit će neke od najboljih klapa koje ‘klapska pisma’ može ponuditi, poput klape ‘Porat’ (Lumbarda - Korčula), ‘Pasika’ (Kostanje), ‘Vokalisti Salone’ (Solin), ‘Smrika’ (Zagreb), ‘Staglin’ (Slano), ‘Tiha luka’ (Neum) i klapa ‘Na kantunu’ (Opuzen).

Plemeniti pothvat za kojega su organizatori iz Udruge građana ‘Zvijezda mora’ odlučili je od prihoda od ulaznica pomoći u liječenju Mostarke Tanje Maksumić, koja je rodom iz Neuma.

‘’Osjećali smo potrebu da se i mi na neki način uključimo i pomognemo. Pa će sav prihod od ulaznica na koncertu klapske pjesme ići u svrhu liječenja za Tanju, a cijena ulaznice je 10,00 KM’’, rekao je organizator Mario Soldo za Bljesak.info, te dodao kako iduće godine kada se bude obilježavala jubilarna deseta smotra, da baš na toj smotri s Tanjom zapjevaju u čast njezinog ozdravljenja.

Kopirati
Drag cursor here to close