Poezija

Neretvanske vedrine od Počitelja do Sarajeva

Kultura / Flash | 06. 08. 2015. u 12:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni karavan pjesnika, kantautora i umjetnika pod nazivom „Neretvanske vedrine“ počinje 7. kolovoza i trajat će do 12. kolovoza.

Karavan „Neretvanske vedrine“, koji će proći kroz Počitelj, Stolac, Mostar, Konjic i Sarajevo, povezuje nacionalne kulture, arhitekturu Helade i Orijenta, potiče razvoj kulturnog turizma u autentičnom ambijentu, navode u priopćenju organizatori.

Ove godine pjesnici, kantautori i umjetnici iz Slovenije će održati program osnovnih europskih vrijednosti, za podršku socijalno ugroženim i isključenim djelatnicima iz svih sfera kulture.

Karavan „Neretvanske vedrine“ počinje otvorenjem dupleks izložbe, u galeriji „Mlaz“,u Počitelju, te pjesničko-kantautorskim programom svih sudionika na otvorenoj sceni galerije u pomen Nedžada Ibrišimovića i Alije Isakovića.

Međunarodni karavan pjesnika, kantautora i umjetnika "Neretvanske vedrine“ organizira Udruženje za interkulturalnu suradnju, razmjenu, ekološku edukaciju i strateški marketing kulturnih djelatnosti Prokultura, Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close