sve pohvale

Neka vam Narodna knjižnica bude uzor - knjigama razveselili i starački dom

Kultura / Flash | 22. 12. 2015. u 13:59 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodna knjižnica HNŽ-a Mostar je u suradnji s drugim razredom OŠ Cim i učiteljicom Arijanom Kordić posjetila Centar za iznemogla lica Mostar.

Učenici su pripremili pravi mali božićni spektakl i obasjali lica štićenika doma.

Mali, no velikih srca, osim predivnih igrokaza, pjesmica, slastica domaće radinosti, darovali su i Odjel pedijatrije s više od pedeset slikovnica.

''Zahvaljujemo na predivnom druženju i neka nam ovi mališani budu primjer za činiti dobro'', rečeno nam je iz Narodne knjižnice.

21. prosinca 2015. Narodna knjinica HN-a Mostar je u suradnji s drugim razredom O Cim i uiteljicom Arijanom Kordi...

Posted by Narodna knjižnica HNŽ Mostar on Monday, December 21, 2015

 

Također, u adventskoj akciji "Knjige liječe, knjige iscijeljuju" prikupili smo više od 150 slikovnica i knjiga i darovali ih Odjelu pedijatrije.

ODJEL PEDIJATRIJE KBC MOSTAR, 9. prosincaNarodna knjinica HN Mostar organizirala je prvo druenje i itanje malim...

Posted by Narodna knjižnica HNŽ Mostar on Wednesday, December 9, 2015

''Razvoj dječje mašte najviše potiče upravo čitanje priča. Priče će u određenim trenucima djetinjstva poslužiti kao utjeha, ohrabrenje i motivacija. Akcija prikupljanja knjiga i slikovnica trajat će još dva tjedna stoga pozivamo sve ljubitelje knjiga i građane Mostara da nam se pridruže u akciji "Knjige liječe, knjige iscjeljuju", priopćeno je iz Narodne knjižnice HNŽ-a.

Inače, u sklopu projekta "Mostar čita" djelatnici i volonteri Narodne knjižnice posjetili su različite institucije. Volonteri i članovi su posjetili djecu s posebnim potrebama, starački dom, odjel pedijatrije.. Organizirali su i brojne akcije, radionice i edukacije, a sve u cilju promicanja čitanja i zadovoljavanja specifičnih potreba cijele lokalne zajednice.

Sve aktivnosti narodne knjižnice pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close