Treću godinu zaredom

Na Kupresu okupljanje bivših studenata splitskog sveučilišta

Kultura / Flash | 18. 07. 2012. u 11:56 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu,14.srpnja 2012. godine na Kupresu, u hotelu Adria Ski, sada već tradicionalno treću godinu zaredom, okupili su se bivši studenti splitskog sveučilišta.

Susret je počelo, kao i protekle dvije godine, s neizostavnom nogometnom utakmicom na velikom travnjaku igrališta hotela Adria Ski .

Ekipa sastavljena od bivših studenata iz Tomislavgrada potpomognuta s jednim pojačanjem iz Kupresa u zanimljivoj i borbenoj utakmici pobijedila je ekipu sastavljenu od bivših studenata iz Mostara, Širokog Brijega, Livna, Čapljine, Čitluka, Gruda, Uskoplja, Bugojna, Kupresa i Viteza s rezultatom 5 : 2. Rezultat ovdje svakako nije u prvom planu, nego stara prijateljstva koja još uvijek nisu prestala, a sigurno i neće jer netko reče, prijateljstvo koje je prestalo nije nikada ni postojalo.

Ovi ljudi su danas doktori, magistri, liječnici, diplomirani inženjeri, diplomirani ekonomisti, diplomirani pravnici, visoki časnici hrvatske vojske, profesori, privatni poduzetnici koji su se poslije završenog studija vratili u svoj rodni kraj i tako možda odabrali put kojim je teže ići, ali se nikada nisu pokajali jer su slušali svoje srce u kojem su uvijek nosili svoj zavičaj.

Nakon nogometa druženje je nastavljeno u ugodnom ambijentu restorana "Ognjišta" hotela Adria Ski do kasno u noć.

Kopirati
Drag cursor here to close