Dao ga na sud

Muškarac traži zabranu prilaska Bogu

Kultura / Flash | 07. 05. 2016. u 15:47 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan Izraelac je pokrenuo peticiju protiv Boga, tvrdeći da je Svemogući godinama bio posebno neljubazan prema njemu i da policija ne može ništa učiniti po tom pitanju.

Muškarac koji je pokrenuo peticiju je David Shoshan, a na sudu u Haifi, gradu na sjeveru Izraela, je predstavljao sam sebe. U izvještaju iz suda stoji kako Bog nije bio prisutan da bi se branio.

Na saslušanju u sudu je rečeno kako Bog nije bio ljubazan prema Shoshanu, tretirajući ga "grubo i ne tako fino", iako ostali detalji o tome što se točno dogodilo da bi se Shoshan tako osjećao nisu dati.

Shoshan je tvrdio da je nekoliko puta kontaktirao policiju da bi prijavio Boga i da su policijske patrole bile poslate u 10 navrata u njegovu kuću, piše N1.

Međutim, te policijske mjere "nisu bile djelotvorne" protiv Boga, a policija ga je savjetovala da traži zabranu prilaska.

Zahtjev za zabranu prilaska je odbio sudac Ashan Canaan, koji je rekao da je zahtjev "sumanut" i da je podnositelju peticije potrebna pomoć od izvora izvan suda.

Kopirati
Drag cursor here to close