Dođite i pomozite

Mostarski Advent zatvara se humanitarnom plesnom revijom za Minores

Kultura / Flash | 04. 01. 2017. u 14:34 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Advent u Mostaru se bliži kraju, no to ne znači da smo prestali misliti na naše građane, posebno one najpotrebitije'', ističu organizatori.

Za zatvaranje Adventa, 08. siječnja u 18 sati u suradnji s plesnim klubovima iz grada Mostara organizira se humanitarna plesna revija za štićenike Udruge Minores.

''Cijelu ovu priču želimo zaokružiti humanom gestom, pa smo se odlučili u suradnji s plesnim klubovima B-Dance, ProDance, Mo Stars, Flash, Zrinjski i Erigo napraviti humanitarnu plesnu reviju. Veliko srce plesača koji će zaplesati za naše najpotrebitije građane je doista hvale vrijedno. Ovom prilikom pozivamo sve građane da 8. siječnja u 18 sati dođu i podrže naše plesače, koji su nas uveseljavali tijekom cijelog trajanja Adventa u Mostaru, te pomognu koliko us u mogućnosti'', rekli su iz Udruge građana Advent.

Svi građani se pozivaju da dođu na plesnu reviju, te ako su u mogućnosti i žele donesu prehrambene proizvode za udrugu Minores.

''Bilo bi poželjno da oni koji mogu donesu trajne prehrambene proizvode, dakle konzerve, juhice, brašno, ulje, riža, tjestenina, itd... Znači sve što ne treba skladištiti na hladnome mjestu'', poručili su iz Udruge Minores, unaprijed zahvaljujući svima koji će se uključiti u akciju.

Inače, inicijativa zajedništva i pomoći beskućnicima i ostalim društveno ugroženim osobama u našem gradu nastala je u okviru Susreta za mlade, koji se jednom tjedno održavaju pod geslom "Mladi Katolici sila koja (treba) mijenja(ti) svijet", u franjevačkoj crkvi u Mostaru.

''Ovi mladi ljudi rade doista težak posao, ali vrijedan svake hvale, stoga pomozimo im da pomognu onima kojima to zaista treba i odazovite se na plesnu reviju u što većem broju te doprinesite onoliko koliko možete i želite. Jer naše malo, nekom znači puno'', poručili su organizatori humanitarne plesne revije.

Kopirati
Drag cursor here to close