Izložba

Mostar - Predstavljene ''Ljepote BiH''

Izložba je odlična prilika da građani Mostara vide brojne bosanskohercegovačke ljepote, između ostalih i stare planinske kuće kao i starinski alat koji je još u upotrebi te mnoge druge interesantne motive, priopćeno je iz Centra za kulturu Mostar.
Kultura / Flash | 19. 04. 2024. u 21:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 19. travnja u Centru za kulturu Mostar otvorena je izložba fotografija pod nazivom ''Ljepote Bosne i Hercegovine'', autora Alije Šunje.

Izložba je otvorena povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje.

Alija Šunje je jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih planinara a svojim foto-aparatom je ovjekovječio brojna prirodna bogatstva koja nas okružuju. Njegova ljubav prema fotografiji se rodila još davno. Veliki je zaljubljenik u prirodu, iako svjestan da nije svatko od nas sposoban otići do najudaljenijih planinskih vrhova i uživati u skladu koji nam priroda pruža.

Foto: Bljesak.info / Alija Šunje

Za ovu izložbu je odabrano osamdesetak fotografija nastalih u nekoliko posljednjih godina a podijeljene su u nekoliko fragmenata – planine, rijeke, jezera i vodopadi, bosanskohercegovačka flora, rijetke ptice…

Gost izložbe je i poznati mostarski liječnik Radoslav Reda Lončar, veliki zaljubljenik u prirodu, koji je predstavio nekoliko svojih fotografija.

Foto: Bljesak.info / Izložba ''Ljepote Bosne i Hercegovine'' u Mostaru
Kopirati
Drag cursor here to close