Human gest

Mostar: Jubilarno i humanitarno stoto izvođenje predstave ''Dame biraju''

Kultura / Flash | 28. 11. 2016. u 09:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji 'Dame biraju', u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatar u Mostaru će doživjeti svoje jubilarno 100. izvođenje. Predstava je najavljena za četvrtak, 1. prosinca. u velikoj dvorani HD HS Kosača s početkom u 20:00 sati, a posvećeno je svim ženama.

Ova značajna brojka za život jedne kazališne predstave i 100. jubilarno izvođenje, pred toga što svjedoči i o kvalitetu i o uspjehu same predstave, bit će posebno i po još jednoj činjenici. Povodom mjeseca darivanja, predstava će biti odigrana u humanitarne svrhe, a sav prihod od ulaznica donira se ženama oboljelim od karcinoma dojke, iz Udruge 'Novi Pogled' Mostar.

Ovaj izuzetan gest istovremeno je i više nego džentlmesnki i topao ljudski način na koji se ovi divni mladi i talentirani ljudi žele zahvaliti publici koja je uz njih ove dvije godine i koju prvenstveno čine žene.

“Sve te divne žene koje su najveći dio naše publike, ali i sve te divne žene u našim životima podrška su bez koje ne bismo uspjeli. Želimo im se zahvaliti, jer su nas bodrile sve vrijeme. Osjetili smo da smo važni u njihovim životima, a ovom gestom želimo im reći da su i one važne u našim. I da smo tu da ih podržimo u svim njihovim borbama, a naročito u onim teškim, kao što je borba sa bolešću”, poručio je Slaven Vidak, predsjednik Altteatra i producent predstave.

U predstavi igraju: Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić/Damir Kustura i Amila Terzimehić/Nancy Abdel Sakhi, kao instruktorice plesa.

Glumačka postava predstave poznata je i po sjajnom glumačkog talentu koji se rasprši po cijeloj sceni i osvaja srca njihove publike diljem cijele regije, a sad imate priliku da se sami uvjerite u to i osvoje vas kroz dva sata beskrajno duhovitih scena, neprevidljivih i napetih situacija.

Vjerujemo da ste pronašli dovoljan broj razloga zašto baš četvrtak večer, 1. prosinca. trebate provesti u Kosači. Nikako ne treba zaboraviti i na to da će vaše učešće pomoći u ostvarivanju humanitarnog cilja cijele ekipe.

''Slavimo život i budimo humani jedni prema drugima, jer jedino tako sve što radimo ima smisla'', poručila nam je sjajna ekipa okupljena oko velikog kazališnog regionalnog hita 'Dame biraju'.

Kopirati
Drag cursor here to close