#ReLoad

Javni poziv za sudjelovanje na trodnevnim radionicama za jačanje kapaciteta mladih za rad u kulturnom sektoru

Projekt CoolTure usmjeren je osnaživanje i razvoj specifičnih vještina mladih kao potencijalnih kulturnih radnika potičući kreativno stvaralaštvo, volonterski angažman i afirmaciju kulture kroz unaprjeđenje vizualnog identiteta i promocije kulture
Kultura / Flash | 09. 08. 2023. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga za promicanje urbane kulture u HNŽ poziva sve zainteresirane mlade ljude u dobi od 18 do 35 godina da se prijave za sudjelovanje na trodnevnim radionicama za jačanje kapaciteta mladih za rad u kulturnom sektoru u sklopu projekta CoolTure.
 
Radionice će sudionicima pružiti priliku za razvoj ključnih kompetencija, jačanje vještina i znanja u kulturnom sektoru i stvaranje novih mogućnosti u području kulture.
 
Radionice će se održati u tri različita termina:

1. Radionica "Suvremeni promotivni kanali u promociji kulturnih događanja" od 14.8. do 16.8.
2. Radionica "Razvoj vještina u području digitalnih alata za dizajn promotivnih materijala i kampanja" od 17.8. do 19.8.
3. Radionica "Suvremeni menadžment kulturnih manifestacija" od 21.8. do 23.8.
 
Svi zainteresirani imaju mogućnost prijave na sve tri radionice, dvije ili samo jednu, ovisno o interesu i preferencijama. Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a broj sudionika/ca ograničen. U slučaju velikog broja prijava, provest će se selekcija, a prednost će imati mladi nezaposleni sudionici/ce, kao i oni s izraženom motivacijom za sudjelovanje u prijavnom obrascu.
 
Ako ste zainteresirani za navedene teme, želite stvoriti nove prilike i usvojiti ključne vještine koje će unaprijediti vaš profesionalni i osobni razvoj, prijavite se putem linka.
 
Prijave su otvorene do nedjelje, 13.8. do 12 sati.
 
Mjesto održavanja radionica bit će u Mostaru, a detaljne informacije o terminu i lokaciji bit će dostavljene odabranim sudionicima/cama nakon završetka selekcijskog procesa.
 
Projekt CoolTure usmjeren je osnaživanje i razvoj specifičnih vještina mladih kao potencijalnih kulturnih radnika potičući kreativno stvaralaštvo, volonterski angažman i afirmaciju kulture kroz unaprjeđenje vizualnog identiteta i promocije kulturnih manifestacija.

Projekt CoolTure podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP), uz podršku Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close