1 dan ljubavi

Massimo Savić dolazi u Mostar!

Kultura / Flash | 04. 03. 2016. u 15:44 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Massimo Savić ponovno se vraća u Bosnu i Hercegovinu s novom koncertnom turnejom na kojoj promovira svoj aktualni album '1 dan ljubavi'.

Turneja će započeti u Mostaru, 5. travnja u dvorani 'Herceg Stjepan Kosača', slijedi koncert u Zenici, 6. travnja gdje će Massimo pjevati u Bosanskom narodnom pozorištu. Potom će 8. travnja Massimo nastupiti u Gračanici, u Bosanskom kulturnom centru, a 9. travnja, u Sarajevu, u prostoru BKC-a. Turneja će završiti 11. travnja u Bihaću, u dvorani Luke.

Massimovu turneju koja će bez sumnje, kao i sve prethodne bh. turneje popularnog pjevača zasigurno biti rasprodana u rekordnom roku, producira Tomislav Kašljević.

Miljenik bosanskohercegovačke publike, Massimo, za svoje fanove na ovoj turneji priprema repertoar hitova iz svih svojih glazbenih epoha, od Dorian Gray faze i kultnih pjesama poput "Sjaj u tami" i ''Stranac u noći'', pa sve do hitova ''Suze nam stale na put'', "Iz jednog pogleda'', ''Zar više nema nas'', "Ispod nekog drugog neba", ''Kladim se na nas'' i hita ''Jedan dan ljubavi'' s istoimenog albuma.

Pjesma ''Jedan dan ljubavi'' već je proglašena najemitiranijom pjesmom na hrvatskim radijskim stanicama u protekloj godini, a također je i jedan od najpopularnijih radijskih hitova u cijeloj regiji. S istog je albuma upravo skinuta pjesma ''Ne dam grijehu na tebe'', koja je također, gotovo preko noći postala još jedan u nizu velikih Massimovih hitova.

Massimo je zagrebačku publiku nedavno raspametio na tri rasprodana koncerta koje je održao u koncertnoj dvorani 'Vatroslava Lisinskog', a prethodno turneji u Bosni i Hercegovini, populanog Massima očekuje i dodjela najpoznatije hrvatske glazbene nagrade Porin 17. ožujka, za koju je nominiran u čak sedam kategorija. Inače, Massimo Savić dosad je osvojio najviše nagrada Porin, njih čak devet, za mušku vokalnu izvedbu.

Ulaznice za predstojeću koncertnu turneju Massima Savića mogu se u pretprodaji kupiti od 5. ožujka na svim blagajnama dvorana.

Kopirati
Drag cursor here to close