Narodna knjižnica HNŽ-a

Malo je potrebno da bi bili sretni, nasmiješeni, kreativni i ispunjeni

Kultura / Flash | 28. 02. 2017. u 18:46 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodna knjižnica HNŽa i njen dječji odjel nastavili su s aktivnim radom educiranja velikih i malih članova.

Malo je potrebno da bi bili sretni, nasmiješeni, kreativni i ispunjeni, poručili su iz Dječjeg odjela Narodne knjižnice HNž-a, nakon pete po redu radionice iz ciklusa "Jezičnih igara".

''Doživjeli smo bajkovite, čarobne trenutke. Nakon vesele igre prepoznavanja slova u okolini i prigodne priče, odjednom kao iz bajke, pojavila se najljepša cvjetna vila. Hvala glumcima Lutkarskog kazališta iz Mostara na prekrasnoj čaroliji'' ,poručili su iz Dječjeg odjela Narodne knjižnice HNŽ-a.

Inače, Narodna knjižnica je u ponedjeljak organizirala i radionicu na temu ''Zaštita na internetu'', a studenti su upoznali djecu s opasnostima i negativnim stranama Interneta, te predstavili i objasnili kako Internet koristiti na siguran način.

Također, organiziran je i tečaj za učenice i učenike sedmog, osmog i devetog razreda organizira Narodna knjižnica HNŽ Mostar na Dječjem odjelu. Tečaj je osmišljen kako bi se obogatio rječnik učenika raznolikim metodičko-didaktičkim pristupom. Težište tečaja je na govoru, razumijevanju i pisanju na temelju izvornog materijala, kao što su bajke, časopisi, dijalozi, konverzacija itd... Cilj tečaja ohrabriti učenike izražavati se na njemačkom jeziku, osposobiti ga savladati autentične situacije te probuditi znatiželju i ljubav prema njemačkoj kulturi i običajima.

Kopirati
Drag cursor here to close