28. veljače

'Mali Muk' u Pozorištu lutaka Mostar

Kultura / Flash | 25. 02. 2016. u 10:50 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sceni Pozorišta lutaka u Mostaru, u nedjelju 28. veljače, u redovnom terminu u 11 sati, bit će odigrana marionetska predstava 'Mali Muk' u režiji gosta iz Bugarske Slavča Malenova, nastala prema poznatoj bajci njemačkog književnika Wilhelma Hauffa.

Kreatori lutaka i scenografije su Vasil Rokomanov i Silva Bačvarova, a autor scenske glazbe Malen Malenov. U predstavi igraju članovi glumačkog ansambla Pozorišta lutaka Mostar: Nermina Denjo, Diana Ondelj Maksumić, Serđo Radoš i Nedžad Maksumić.

Izuzetne lutke na koncima napravljene u radionicama najboljih lutkarskih majstora Bugarske, u rukama mostarskih majstora animacije, ispričat će djeci priču o dječaku koji, bez obzira na svoj maleni rast, naoružan snalažljivošću, hrabrošću, ljubavlju, odanošću i brojnim drugim vrlinama, savladava sve prepreke i pobjeđuje sve protivnike. Djeca u ovoj predstavi mogu vidjeti i naučiti da svaki trud i predanost u izvršavanju svojih zadataka, prije ili kasnije moraju dati rezultate.

Karte za ovu predstavu po cijeni od 4KM mogu se nabaviti sat vremena prije početka predstave na blagajni Pozorišta lutaka Mostar. Predstava je namijenjena djeci vrtićkog i školskog uzrasta.

Kopirati
Drag cursor here to close