Mostar

Ljeto u knjižnici: Idealno za kreativno provođenje vremena

Kultura / Flash | 07. 07. 2016. u 13:32 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječji odjel Narodne knjižnice HNŽ Mostar organizirao je 5., 6., i 7. srpnja ljetne kreativne radionice za male korisnike knjižnice.

Radionice su osmišljene i provedene na način da djeca u prvom djelu uče o zanimljivostima morskog svijeta, slušaju priče na istu temu, nauče nešto novo dok u drugom djelu slijedi likovna kreativna radionica.

''Cilj nam je opustiti se, uživati u mašti, kreativnosti, napraviti mnogo zanimljivih uradaka a i stjecati naviku dolaska u knjižnicu. Crtanje, druženje, zabava i smijeh su upravo ono što odlikuje ove radionice'', poručili su organizatori.

Mali polaznici su pokazali ogroman interes za ljetne radionice i sve urađeno i izrađeno na radionicama prikazalo se na završnoj izložbi. Voditeljice radionica bile su apsolventice Razredne nastave, Danijela Marić i Tina Vidović koje su pomogle djeci da bujnu maštu i kreativnost pretoče u prekrasne uratke.

''U tijeku je akcija knjižnice 'Knjige na sunce' u kojoj svi korisnici mogu posuditi do pet knjiga na duži period. Ljetni praznici idealni su za kreativno provođenje slobodnog vremena i za čitanje knjiga'', stoji u pozivu malenim i velikim korisnicima knjižnice.

Kopirati
Drag cursor here to close