Povezivanje kroz umjetnost

Likovna radionica za djecu s Downovim sindromom u Mostaru

Ovaj je jedan u nizu događaja koji Klub knjige "Ivo Andrić" organizira u sklopu svog projekta "Povezani kroz umjetnost", a koji se provodi u okviru Projekta Mostar- Prostori koji pokreću, u implementaciji organizacije People in Need.
Kultura / Flash | 12. 10. 2023. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub knjige "Ivo Andrić" u Mostaru ponovno se povezuje kroz umjetnost. Ovaj put su u Udruzi za Down sindrom, gdje će najmlađi moći uživati u druženju kroz likovnu radionicu.

"Posebna je radost imati priliku organizirati ovakav događaj, upravo zbog važnosti inkluzije putem umjetnosti odlučili smo likovnu radionicu održati u dva termina, 14. i 21. listopada", ističu iz Kluba knjige "Ivo Andrić".

Voditeljica radionice, akademska slikarica Ivana Jelčić,  pored svog velikog zadovoljstva zbog sudjelovanja u ovom projektu Kluba, istakla je i značaj ovakvih inicijativa, te naglasila, da bi ih u društvu svakako trebalo biti još i više.

Ovaj  je jedan u nizu događaja koji Klub knjige "Ivo Andrić" organizira u sklopu svog projekta "Povezani kroz umjetnost", a koji se provodi u okviru Projekta Mostar- Prostori koji pokreću, u implementaciji organizacije People in Need, uz financiranje Vlade Ujedinjenog Kraljevstva

Kopirati
Drag cursor here to close