Vrijeme prolazi

'Kupi kartu, uljepšaj izgled parku': Urnebesnom komedijom obnovite park Zrinjevac

Kultura / Flash | 09. 09. 2015. u 10:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Urnebesna komedija ''Kako vrijeme brzo prolazi'' Narodnog pozorišta Slavija iz Beograda bit će prikazana u Mostaru, 10. rujna s početkom u 21 sat u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača.

Organizacijski tim, osim dobre predstave, u Mostar donosi i pozitivne promjene te će se dio prihoda od kupljenih karata uložiti u obnovu gradskog parka Zrinjevac.

Tako će se od svake kupljene ulaznice odvojiti po pet KM kako bi se park opremio klackalicama, toboganima, klupama, ljuljačkama i ostalim potrepštinama, dok će Agromediteranski fakultet Univerziteta “Džemal Bijedić” u Zrinjevcu zasaditi nove sadnice.



''Želio bi napomenuti kako je ovaj projekt kojeg smo simbolično nazvali 'Kupi kartu, uljepšaj izgled parku', prepoznala Gimnazija Mostar koja je otkupila dio ulaznica za svoje učenike. Nesebičnu podršku dao nam je i Grad Mostar ali i firma Moj taxi'', rekao je za Bljesak.info Zoran Šaković, organizator predstave.

''Iskreno se nadam da će se predstavu pratiti velik broj Mostaraca i Mostarki, prvenstveno zbog kvalitete predstave ali i samog projekta, jer pola iznosa ide u obnovu parka u koji idu njihova djeca'', dodaje Šaković.

Inače u popularnoj predstavi glume Branko Đurić, Vasilija Kokotović, Dragana Mrkić i Saša Joksimović, a režirao ju je Marko Misirača.

U četvrtak 10, rujna, u 10 sati u hotelu Bristol, bit će održana i press konferencija na kojoj će se predstaviti organizatori i glumci ove predstave.

"Kako vrijeme brzo prolazi" 10.9. četvrtak u 21 sat Narodno pozorište Slavija Kupi kartu i uljepšaj izgled parku(dio prihoda od oulaznica biće upotrebljen za uljepšavanje velikog parka) Moj Taxi Mostar Bljesak.info Hercegovina.info Hotel Bristol Mostar Bristol Mostar Agromediteranski fakultet Kasim Dzajic Dzajica Buk

Posted by Zoran Šaković on 7. rujan 2015
Kopirati
Drag cursor here to close