Pravo blago

Kršteni treći blizanci u obitelji Sučić

Kultura / Flash | 08. 01. 2017. u 21:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečano je u nedjelju bilo u župi Prisoje u općini Tomislavgrad, gdje su kršteni treći blizanci u obitelji Sučić.

Uistinu je rijetkost da roditelji imaju troje blizance, pa su se mnogi župljani složili kako su Ivica i Kristina Sučić blagoslovljeni jer su dobili takvo blago.

Inače, oni imaju sedmero djece, od čega troje blizanaca - Katarinu, blizance Križana i Mirnu, blizance Paulinu i Patriciju i blizance Frana i Anicu.

Vrijedi uz to sve istaknuti da je ovo i treća obitelj iz župe da ima po sedmero djece: obitelj Ivana Krište, obitelj Ivice Kapulice i obitelj Ivice Sučića.

Blizance je krstio mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Ratko Perić, a unatoč velikom minusu na ovo svečano misno slavlje došlo je više od 100 župljana.

''Biskup je pozdravio sve obitelji i župljane. Kasnije je sa župnikom don Ivanom obišao roditelje biskupa Dražena Kutleše, te ostao kod župnika na objedu zajedno s generalnim vikarom don Željkom, župnikom iz Grabovice don Blažom, biskupovim tajnikom don Marinom, don Antom Ivančić i sjemeništarcem Markom. Bilo je lijepo i ugodno. Bogu hvala i slava" napisao je don Ivan Bebek, župnik Župe Prisoje o današnjem slavlju u župi i obitelji Sučić.

Kopirati
Drag cursor here to close