Nadolazeće razdoblje

Kosača spremila bogat program

Kultura / Flash | 26. 01. 2017. u 09:41 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača u nadolazećem razdoblju nudi bogat program za sve ljubitelje umjetnosti, dobre zabave i druženja, priopćeno je u četvrtak iz tog doma.

Program započinje Zimskim umjetničkim festivalom u organizaciji UWC Mostar. Festival se otvara likovnom izložbom učenika koledža UWC u petak, 27. siječnja.

Stand up comedy "S NOGU" Pedje Bajovića na programu je u utorak, 31. siječnja. Predstava S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) prvi je cjelovečernji tematski solo show, s kojim je Pedja Bajović nasmijao cijelu regiju i šire.

Kultna predstava Branka Đurića Đure, "Đurologija", ponovo gostuje u HD HS Kosači s ekskluzivnom izvedbom u srijedu, 1. veljače. Ova najgledanija predstava u regiji nastavlja obarati sve rekorde gledanosti, a iako je "Đurologiju" u godinu dana pogledalo preko 80 tisuća ljudi, zanimanje za Đurin jedinstven i originalan humor ne prestaje.

Iranski kulturni centar od 7. do 10. veljače u HD HS Kosači organizira program Dani kulture Irana 2017. Svečano otvaranje i koncert tradicionalne iranske glazbe održat će se u utorak, 7. veljače.

Dan pred Valentinovo 13. veljače, održat će se koncert Nine Badrić, koja je još jednom potvrdila da s razlogom nosi prefiks diva, jer su sve ulaznice, pa i dodatne, rasprodane za mostarski koncert.

Simfonijski orkestar Mostar i ove godine organizira tradicionalni Valentinovski koncert u utorak, 14. veljače. Solisti na koncertu bit će pet mladih ljudi iz Hercegovine koji su svojim talentom, radom i zalaganjem zavrijedili nastupiti na koncertu popularnih svjetskih evergreena. Simfonijski orkestar Mostar bit će pojačan ritam sekcijom i puhačima te će zapravo brojem glazbenika na sceni tvoriti revijski orkestar kakav imamo priliku vidjeti na festivalima pop-glazbe.

Bosanskohercegovački fanovi velike makedonske glazbene dive Kaliopi ponovno će moći uživati u jednom od najboljih vokala naše regije u četvrtak, 16. veljače. U sklopu svoje bh. turneje, Kaliopi će promovirati svoje najnovije hitove, ali će publici zapjevati i brojne starije pjesme, iz svojeg bogatog pjevačkog i autorskog glazbenog opusa.

Sve ulaznice već su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close