Stand up

'Kompleksandar' u Abrašu

Propali glumac, propali propalitet i očigledan majstor aliteracije, Aleksandar Perišić komedijom se bavi devet godina i za to vrijeme je obišao sve bivše jugoslovenske republike i jednom roditelje, a posjetit će i Mostar.
Kultura / Flash | 19. 11. 2019. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Propali glumac, propali propalitet i očigledan majstor aliteracije, Aleksandar Perišić komedijom se krenuo baviti jer mu prodaja osiguranja, hamburgera i ukradenih stvari iz Italije nije išla od ruke.

Komedijom se bavi devet godina i za to vrijeme je obišao sve bivše jugoslovenske republike i jednom roditelje, a posjetit će i Mostar 25. studenog gdje će nastupiti na večeri stand up komedije u OKC Abrašević.

''Aleksandar je izdvojio vrijeme od razmišljanja i nerada na svojih 465117 projekata i predstavit će se svojom bogougodnom toplom ljudskom pričom u šaljivom tonu s pjesmom i igrom. U publici traži energiju, suborce s kojima će humorom doprijeti do širih narodnih masa i najvažnije – oca koji ga je ostavio kad je bio mali. Gas-maske su poželjne, jer Aleksandar puši na sceni i ima jednu super-moć- da udahne 3 kubična milimetra duhanskog dima, a da izdahne 750 kubičnih milimetara istog. Svi se nadamo da će steći moć da jednostavno izdahne'', navodi se u priopćenju.

Kao i svakom gremlinu, zabranjeno mu je davati prehrambene proizvode od ponoći pa do kraja vremena, navode u priopćenju, te ističu kako je za razumijevanje predstave poželjno poznavanje latinskog jezika.

''Zanemarite njegovu garderobu... Fokusirajte se na frizuru... Zapravo, gledajte ga u lice... Zapravo, zatvorite oči i probajte uživati u njegovom glasu. Ne ulaziti u rasprave s njim, zbog bojazni da ćete dobiti odgovor, preopširan čak i po Tolstojevim standardima, u kojem će koristiti rječnik diplomca s umjetničkog fakulteta.''

Doktorski nalazi ovog sjajnog komičara iz Srbije pokazuju kako mu je svijest čista, ali ne i savjest. Poziva sve zainteresirane na dobro druženje i zabavu, a masne naslage u krvnim sudovima, kolesterol i trigliceridi vas pozivaju na njegovu oproštajnu turneju.

Karte za ovaj event koštaju 5KM, a iste se mogu rezervirati na broj 063 477 188 ili na e-mail: [email protected]. Obavezno ponesite povrće, jaja i slične artike kako bi Aleksandar konačno mogao reći da mu stand up komedija donosi hranu na stol.

Kopirati
Drag cursor here to close