OKC Abrašević

Knowledge Share- Daj šta daš u Mostaru

OKC Abrašević poziva omladince i omladinke na edukativne radionice u okviru konceptualnog programa „Knowledge Share- Daj šta daš“
Kultura / Flash | 26. 07. 2018. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

OKC Abrašević poziva omladince i omladinke na edukativne radionice u okviru konceptualnog programa „Knowledge Share- Daj šta daš“, koji će se održati u petak 27.07.2018. godine s početkom u 15 sati.

Ovaj edukativni događaj organizira  se s ciljem da se razmjene znanja i vještine te da sudionici uz druženje i zabavu nauče nešto novo jedni od drugih.

Nakon dnevnih aktivnosti također je planiran  večernji „Abraš Groove“ uz Dj-icu Marinu Mimozu, kada će se dvorište Abraševića preobraziti u ugodan plesni podij.

Radionice na kojima možete sudjelovati su slijedeće:

15:00 Planinarenje u Hercegovini
Ukoliko niste, a želite istražiti prirodne ljepote u Hercegovini,  pridružite se na ovoj radionici , gdje ćete naučiti mnogo toga o osnovama planinarenja i područjima koje bi trebali posjetiti.   

16:00 Dj radionica
Saznajte više o svijetu Dj-inga, elektronskoj glazbi i tehnici miksanja na ovoj interaktivnoj radionici, koja je prilagođena za početnike kao i one koji imaju već neka znanja.

18:00 Radionica vrtlarstva
Imate priliku naučiti različite načine uzgoja i berbe biljaka pomoću recikliranog materijala uz minimalne troškova , bez obzira imate li veliki vrt ili balkon.

18:30 Radionica vegeterijanske kuhinje  
Namjenjena je ljubiteljima vegeterijanske kuhinje i u kojoj će sudionici zajedno spremati jelo u kojem će zajedno uživati .

19:00 Doktor Nada- Viva Esperanto
Predavanje i rasprava o Esperantu , koji je nastao krajem 19 stoljeća i služio kao univerzalan jezik za poticanje mira i međunarodnog razmijevanja.

20:00 Eksperimentalni kratki film
"Cost of Living"- Lloyd Newson: "Različite grupe plesača, više vole da se izražavaju kroz ples, a ne govore, sukobljavaju se sa članovima lokalne zajednice".

Kopirati
Drag cursor here to close