29. i 30. studenog

Književna manifestacija 'XXII. Humski dani poezije' u Travniku i Vitezu

Događaj će biti održan 29. i 30. studenoga, u Travniku i Vitezu.
Kultura / Flash | 27. 10. 2021. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Književna manifestacija "XXII. Humski dani poezije" održat će se u petak i subotu, 29. i 30. studenoga, u Travniku i Vitezu.

Društvo hrvatskih književnika Herceg-Bosne (DHK HB) u suradnji sa Studijem za hrvatski jezik i književnost Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (SUM) organizira 15. ikavski skup koji će se održati u subotu, 30. listopada, u Hrvatskom kazalištu Travnik - Jankovići, s početkom u 11 sati.

Skup će biti podijeljen u dva dijela, u prvom dijelu pod nazivom "Filološki pogledi" sudjelovat će Finka Filipović, Anđelko Vlašić, Dijana Pinjuh, Elmedina Alić, Sanja Ledić i Antun Lučić, a u drugom dijelu "Književni prinosi" govorit će Božena Volić, Miljenka Koštro, Radica Leko, Stanko Krnjić, Srećko Marijanović i Ivan Baković, priopćeno je iz DHK HB.

Osim toga, u sklopu Humskih dana poezije u petak, 29. listopada, u Domu HKD-a Napredak Vitez održat će se i "Pjesnička večer u Vitezu" s početkom u 19 sati.

Na ovoj manifestaciji sudjelovat će Željko Kocaj, Finka Filipović, Sanja Križanac Strukar, Mirjana Jezidžić, Božena Volić, Ivica Kesić, Anto Stanić, Anto Marinčić, Josip Kurevija, Ivan Volić, Stanko Krnjić, Miljenka Koštro, Radica Leko, Srećko Marijanović, Antun Lučić, Anto Zirdum i Ivan Baković.

Kopirati
Drag cursor here to close