Javorov Do

[KLABI]KAmeni Amfiteatar 1st - Jednodnevni festival na Bjelašnici

Kultura / Flash | 01. 08. 2014. u 07:06 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kameni amfiteatar, u Javorovm Dolu na Bjelašnici tijekom četverogodišnjeg postojanja svojim kreativnim sadržajima, pješačkim stazama, planinarskim izletima predstavlja cjelodnevno uživanje za svakog pojedinca.

[KLABI]KAmeni Amfiteatar 1st
//1 DAY FEST //

JAVOROV DO, BJELAŠNICA

Datum održavanja : 9.kolovoz 2014 godine

start : 12h – točno u podne

U suradnji s produkcijskim timom KLABIKE kreiran je koncept koji želi da ponovo podsjeti posjetitelje na predivni reljefni fenomen Kameni Amfiteatar u vidu jednodnevnog festivala koji ima za namjeru da postane događaj koji će se događati svake godine.

Cjelodnevni program je zamišljen kao istraživačka avantura kroz programske točke s različitim sadržajima.

OPEN MIC poziv
Pored redovnog programa svi entuzijasti imat će priliku da u razmaku od 20 minuta predlože svoju interpretaciju u različitim formama izražavanja: (MC'S, STAND UP, PERFORMANCE, ACT, BANDS …)
Svi zainteresirani mogu da se prijave do 4. kolovoza putem mail adrese : [email protected]

Za ljubitelje zalaska sunca KLABIKA Collective & Prijatelji su pripremili dj-set program koji će Vas uvesti u noćni doživljaj „Kamenog“.

Uzevši u obzir zapostavljenost planina tijekom ljetnog perioda, ovo je idealna prilika da se usmjeri pažnja na stvarne vrijednosti koje su dostupne građanima Sarajeva.
Ulaz za ovaj događaj je besplatan.

- Želimo da ovaj događaj preraste u naš trenutak, naš festival radosti, u kojem ćemo zajedno uživati svake godine i nestrpljivo očekivati nove izvođače. Iako je event zahtijevao veliki napor i konstantnu produkcijsku angažiranost odlučili smo da se ulaz ne naplaćuje kako bi se svi osjetili pozvanim, navode iz organizacije festivala.

Kopirati
Drag cursor here to close