Prijave

Javni poziv: HBŽ-a daje 200 tisuća KM za programe u oblasti kulture

Prijavu za dodjelu sredstava mogu podnijeti nositelji kulturnih aktivnosti (javne i privatne ustanove i udruge koje se bave kulturnom djelatnošću, udruge građana, pojedinci, muzeji, vjerske zajednice, školske i predškolske ustanove s područja HBŽ).
Kultura / Flash | 27. 06. 2023. u 13:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i sporta Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv za predlaganje projekata i programa u oblasti kulture za 2023. godinu.

Iznos sredstava predviđen u proračunu Hercegbosanske županije za 2023. godinu iznosi 200.000 maraka, objavili su iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

Sredstva se dijele na način da se iz ukupne sume sredstava planiranih proračunom Županije za sport, izdvaja iznos od 85 posto sredstava, odnosno 170.000,00 KM, nositeljima kulturnih djelatnosti na nivou Županije na ime redovitih programa, te 15 posto, odnosno 30.000,00 KM sredstava nositeljima kulturnih djelatnosti na nivou Županije na ime dodatnih programa, a koji zajedno čine osnovna polja financiranja kulture na nivou HBŽ-a.

Prijavu za dodjelu sredstava mogu podnijeti nositelji kulturnih aktivnosti (javne i privatne ustanove i udruge koje se bave kulturnom djelatnošću, udruge građana, pojedinci, muzeji, vjerske zajednice, školske i predškolske ustanove s područja Županije).

Rok za prijavu prijedloga programa i projekata je petnaest dana od dana objave na web stranicama i oglasnoj ploči Vlade HBŽ-a, zaključno s 11. srpnja 2023. godine.

Prijave se mogu dostaviti na pisarnicu Vlade do gore naznačenog datuma u 16 sati ili poštom do isteka navedenog datuma.

Kopirati
Drag cursor here to close