oproštaj

In memoriam Fra Lasti: Bio je posebna potpora nama braniteljima

Kultura / Flash | 14. 12. 2015. u 10:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijest o smrti našega prijatelja, duhovnog vođe Fra Ljudevita Laste odjeknula je među braniteljima, koja je probudila duboko žaljenje i poštovanje prema dragom čovjeku kojega su svi voljeli i poštivali u najtežim danima Domovinskog rata.

Fra Lasta je bio omiljen među narodom u gradu Mostaru, a i šire, mostarci ga pamte kao svećenika koji je posebno u teškim ratnim godinama davao vjeru, nadu i utjehu onima koji su najviše patili u gradu na Neretvi.

Bio je posebna potpora nama braniteljima koje je redovno ispraćao kada smo polazili na bojišnicu, a posebno je bio velika potpora obiteljima čiji su sinovi, očevi i braća ginuli braneći dom i domovinu.
Dragi naš prijatelju i duhovni vođo otišao si od nas, ali nisi otišao iz naših srca, ističu se u priopćenju Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR-HBvMostar

Sveta misa zadušnica održat će se u samostanskoj crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru sutra, 14. prosinca 2015. godine, u 13 sati, a obred i pokop održat će se potom na groblju 'Šoinovac' u Mostaru.
Kopirati
Drag cursor here to close