Zvonko Jurišić

HSP BiH svim vjernicima islamske vjere želi Bajram šerif mubarek olsun

Kultura / Flash | 28. 07. 2014. u 06:48 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska stranka prava (HSP) BiH svim vjernicima islamske vjere želi Bajram šerif mubarek olsun, stoji u čestitki koju je uputio Zvonko Jurišić, predsjednik HSP-a BiH.

"Nadamo se kako će dani okrepljenja vjere donijeti i na osobnome vjerničkome kao i na općem društvenome planu jedno novo ozračje nade u bolju i pravedniju budućnost. Svjesni smo kako se samo kreposni ljudi koji ispunjavaju Božje zakone i sprovode Božju pravdu, te naučavaju Božju istinu mogu izdići iznad razmjerica koje nas vraćaju u vrtloge ljudskoga bezizlazja.

Uvjereni smo kako su i ovi Bajramski dani jedna bitna akumulacija dobročinstva, razumijevanja i ljubavi koja će načiniti pomak k putu kada će sveopće dobro biti iznad pojedinačne sebičnosti. Posebice bi nam bilo drago da vjernička milost svih vjera u našemu društvu dosegne takvu razinu koja će poštivati i sve posebnosti i svaki odraz različitosti u identitetu kako svake osobe tako i svakoga naroda. U nadi kako je i ovaj Bajram korak k tome cilju još jednom cijelome islamskome puku u ime Hrvatske stranke prava BiH želim Bajram šerif mubarek olsun, poručio je Zvonko Jurišić, predsjednik HSP-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close