Blago naše

Dođite na proslavu! - HKUD "Rodoč" obilježava 20 godina

U okolnostima u kojima se nalazimo željeli smo ostaviti trajni trag, te u parku prirode na Bezdanu posaditi 20 stabala masline i na taj način ostaviti trajni trag.
Kultura / Flash | 12. 05. 2021. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prije 20 godina nastala je tada veoma skromna, ali iskrena zamisao koja je kroz sve ove godine postojanja izrasla u nešto mnogo više i vrijednije, u način i stil života'', navedeno je u priopćenju HKUD Rodoč povodom proslave koju organizira ovo društvo. 

Navode kako se od osnivanja do danas HKUD „Rodoč“ transformirao u ozbiljnu organizaciju koja danas okuplja 120 članova.

''Kroz godine intenzivnog rada društvo se iskristaliziralo kao snaga i kvaliteta u mnogim segmentima. To sigurno ne bi mogli bez dobrovoljnog i predanog rada kako naših članova tako i dobrih ljudi koji su svih ovih godina bili uz nas. A sve nas veže isti cilj i ista ljubav prema očuvanju nematerijalne kulturne baštine te običaja hrvatskoga naroda.


U okolnostima u kojima se nalazimo željeli smo ostaviti trajni trag, te u parku prirode na Bezdanu posaditi 20 stabala masline i na taj način ostaviti trajni trag. Stablo masline simbol je plodnosti,svetosti i dugovječnosti.Rad društva tijekom 20 ljeta obilježit ćemo 17. svibnja 2021. godine na Bezdanu u Rodoču s početkom u 17 sati.'', stoji u pozivu.

Program će započeti u 17 sati, sadnjom maslina a koncert će započeti u 18 sati. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close