Mostar

Gradonačelnik podijelio robne bonove socijalno ugroženim obiteljima

Kultura / Flash | 22. 09. 2015. u 10:10 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu predstojećeg blagdana Kurban bajrama gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uručio je danas u Centru za socijalni rad robne bonove u visini od 150 KM za 20 obitelji u stanju socijalne potrebe s područja Mostara.

Gradonačelnik je Bešlić iskoristio ovu prigodu i svim korisnicima i njihovim obiteljima čestitao nadolazeći blagdan Kurban bajrama te im zaželio puno sreće i zdravlja.

Bešlić je u svom obraćanju istaknuo kako bi želio da za ovim projektom ima svake godine sve manje potrebe, ali nažalost stanje u državi i gradu nije tako, te da će se davanja potpore socijalno ugroženim obiteljima pred vjerske velike blagdane muslimana, rimokatolika i pravoslavaca, nastaviti.

U ime gradskog Centra za socijalni rad sretan Kurban bajram svim korisnicima i njihovim obiteljima zaželjela je ravnateljica Zdravka Marić. Uz gradonačelnika Bešlića i djelatnice Centra za socijlni rad uručenju bonova nazočan je bio i Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić.

Projekt kojim se za vjerske blagdane, Božić, Uskrs i Bajram, doniraju obitelji u stanju socijalne potrebe započeo je 2006. godine, navodi se u priopćenju iz Gradske uprave Mostar.

Bešlić uputio građanima mostara bajramsku čestitku

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uputio je svim građanima Mostara islamske vjeroispovijesti u ime Gradske uprave i svoje osobno ime čestitku u povodu Kurban-bajrama.

"Neka vam ovaj blagdan protekne u ozračju mira, radosti i veselja", ističe se u Bešlićevoj čestitki.

Kopirati
Drag cursor here to close