Mostar

Fronterra poziva umjetnike: Prijavite se na izložbu na otvorenom!

Kultura / Flash | 19. 08. 2016. u 08:27 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu Fronterra programa, otvoren je poziv za izlaganje umjetničkih radova i rukotvorina umjetnika/ca iz Mostara i Hercegovine!

Izložba na otvorenom bit će upriličena za vrijeme zajedničke Fronterra večere na platou ispod Starog mosta u Mostaru, 18.rujna od 18 do 23:30 sata.

Izložbom se stvaralaštvo lokalnih umjetnika i rukotvoraca želi približiti lokalnoj zajednici i sudionicima  Fronterra Mostar programa. Također, želi se doprinijeti oživljavanju javnih gradskih površina, u nadi da će slične inicijative postati tradicija na korist i zadovoljstvo kako umjetnika, tako i ljubitelja umjetnosti.
!
Konačno, želi se ohrabriti inovativan pristup tradiciji, koji će je uspjeti sačuvati od zaborava i dati joj zapaženo mjesto u današnjici.

Na poziv se mogu prijaviti svi/e umjetnici (pojedinačno ili u grupama) koji stvaraju inspirirani tradicijom i koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi rukotvorci ili grupe rukotvoraca, udruženja, obrtnici ili mali preduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, i koji teže da unesu inovacije u tradiciju.

Radovi obuhvaćaju: slike, grafike, skulpture, crteže, ilustracije, fotografije, modni dizajn, produkt dizajn, re-dizajn, suvenire, igračke, slikovnice, stripove… Zbog logističkih ograničenja, nažalost, nećemo moći biti u prilici izložiti audio ili video radove.

Prijave radova su besplatne, a troškovi izlagačkog prostora bit će pokriveni od strane organizatora.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti online prijavu na linku: https://goo.gl/forms/jEQDLTOTXdTPT6kD3 te poslati minimalno 3 fotografije sa primjerima radova koji se planiraju izlagati na e-mail: [email protected] sa naznakom „Prijava na Fronterra izložbu: Tradinovacije“ najkasnije do 01.09.2016.

Kopirati
Drag cursor here to close