Djelo Richarda Monteza

Donosimo detalje prikazivanja mjuzikla ''Dvoje iz Galileje'' u Čapljini

Kultura / Flash | 06. 01. 2015. u 21:35 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zahvaljujući dobroj suradnji između međunarodnog kazališta ''CornerstoneArts'' iz Sjedinjenih Američkih Država i ''Akademija'' Čapljina u Čapljini će se u petak 16. siječnja prikazati novi mjuzikl ''Dvoje iz Galileje''.

''Riječ je o prekrasnoj božićnoj priči, kojom želimo na veličanstven i spektakularan način zaključiti ovogodišnje božićno vrijeme.

Svi koji su imali prigodu vidjeti ''Josip i kričave boje njegovih snova'', prvi mjuzikl prikazan u Čapljini, zaželjet će pogledati i ovaj novi mjuzikl. Riječ je o vrhunskom događaju koji se jednostavno mora vidjeti.

Naglašavamo da su u mjuziklu glumci amateri, ali koji su na sceni pravi profesionalci, i dolaze iz Čapljine, Ljubuškog, Međugorja, Čitluka i Mostara, a sve se događa i ovaj put pod redateljskom palicom našega prijatelja Richarda Monteza, koji organizira ovakve spektakle po cijelom svijetu, dajući mladim talentima prigodu za nastup.

Mjuzikl ''Dvoje iz Galileje'' bit će prikazan u petak 16. siječnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini u 19.00 sati, a dnevna predstava za učenike bit će u 12.00 sati.

Ulaznice za večernju predstavu mogu se nabaviti u ''Akademiji'' Čapljina svakim danom od 18.00 do 19.00 sati ili u Župnom uredu kod franjevaca u svako doba ili putem mobitela: 063/315-834 i 063/321-893 (po cijeni od 5 KM).

Broj ulaznica i sjedećih mjesta je ograničen, zato treba na vrijeme osigurati svoje sjedeće mjesto'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close