Predškolski uzrast

Dječji vrtić Ljubuški raspisao likovni natječaj

Tema natječaja je Ljubušk.
Kultura / Flash | 27. 01. 2022. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog je pokrenuo projekt kojim se kroz mnogobrojne aktivnosti djeca upoznaju s Ljubuškim te im se tako omogućava da steknu određena znanja i predodžbe o svom gradu.

Tema natječaja je Ljubuški, kakvog ga djeca promatraju i u kakvom žele živjeti. Cilj je kroz likovni rad potaknuti djecu na izražavanje vlastitih misli, osjećaja i želja kroz crtež.

''Ovim putem, pozivamo sve Vas, poštovani odgajatelji i roditelji, da u okviru svakodnevnih aktivnosti potaknete i animirate svoju djecu na izradu likovnog rada na temu Ljubuški'', kazali su iz Dječjeg vrtića Ljubuški.

Upute za likovne radove:

Na natječaju mogu sudjelovati sva djeca predškolskog uzrasta

Likovni radovi na temu Ljubuški mogu biti u svim stilovima i tehnikama

Svaki rad treba imati: naslov, ime i prezime autora, kontakt telefon te naziv predškolske ustanove ukoliko dijete ide u vrtić ili ime i prezime roditelja ukoliko dijete ne boravi u vrtiću.

Radovi se predaju osobno ili poštom na adresu: Dječji vrtić Ljubuški, Hercega Stjepana Kosače 17, 88320 Ljubuški (Za: Likovni natječaj „Moj grad Ljubuški“)

Radove je, prema navedenim uputama, potrebno poslati najkasnije do 14. veljače 2022. godine ili donijeti u Dječji vrtić Ljubuški.

Prema ocjeni Povjerenstva, najbolji radovi bit će nagrađeni prigodnim poklonom.

Kopirati
Drag cursor here to close