dobra zabava

Bugojanski božićni sajam od 16. do 19. prosinca

Kultura / Flash | 11. 12. 2016. u 13:46 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bugojanski božićni sajam u organizaciji ogranka Matice hrvatske Bugojno održat će se od 16. do 19. prosinca.

Na objavljeni natječaj za sudjelovanje na ovogodišnjem Sajmu prijavila su se 26 izlagača iz cijele Bosne i Hercegovine.U svojoj bogatoj ponudi svim posjetiteljima Sajam će ponuditi razne vrste slastica i kolača, domaći med i pripravke od meda, umjetničke slike, božićne ukrase, čestitke, profesionalno fotografiranje, rukotvorine, nakit, dekupaž ukrase, unikatne majice a motivima Bugojna, razne vrste krema i ulja, ljekovito bilje, prirodne sokove, tradicionalno božićno jelo keške, ručno rađene korpe, knjige, ručno rađene predmete od drveta, kuhane kobasice, odjeću od kože, kuhano vino i rakiju, kompot, čaj i još mnogo toga.

‘’Mnogo je razloga da dođete i posjetite 4. bugojanski božićni sajam. Djed Mraz i njegovi prijatelji Motomrazovi su nam otkrili kako jedva čekaju druženje s našim mališanima! A i mi se radujemo druženju s vama uz dobru svirku i vruću kapljicu!’’, poručili su organizatori.
Petak, 16. 12 .2016.god., svečano otvorenje sajma u 14 sati uz nastup vokalne skupine „Arabella“ iz Prozora-Rame, folklornog sastava „Napredak“ iz Bugojna, učenika Prve osnovne škole Jaklić Bugojno i riječi dobrodošlice domaćina.

Kopirati
Drag cursor here to close