Odaberite nešto za sebe

Bogat program ovoga tjedna na 'Mostarskom ljetu'

Subota je rezervirana za promociju knjige poezije "Mimoilaženja", autora Adnana Džolote, u Spomen kući Svetozara Ćorovića na Luci.
Kultura / Flash | 03. 07. 2023. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NPM / Program na Mostarskom ljetu u sljedećih tjedan dana

Organizatori manifestacije "Mostarsko ljeto" najavili su bogat i raznovrstan program u sljedećih sedam dana.

Večeras u 20 sati u Centru za kulturu Mostar bit će predstavljena knjiga "MRAMORJE, govor bosanskih duša - etide" i otvorena izložba grafika autora Senada Pašića.

U utorak u 20 sati na maloj sceni ''Studio 64'' Narodnog pozorišta Mostar bit će odigrana predstava ''Perzeide'' autorice Emine Kovačević, u režiji Karmen Obrdalj.

U organizaciji Narodne biblioteke Mostar, u četvrtak, 6 srpnja, u Centru za kulturu Mostar bit će upriličena promocija knjige ''Geografija nestanka'', autora Emira Suljagića.

Promocija knjige "Maloljetnik na putu smrti", autora Hasiba Suljića, bit će održana u Centru za kulturu Mostar, u petak, 7. srpnja, s početkom u 20 sati.

Subota je rezervirana za promociju knjige poezije "Mimoilaženja", autora Adnana Džolote, u Spomen kući Svetozara Ćorovića na Luci.

Organizatori manifestacije ''Mostarsko ljeto'' su Centar za kulturu Mostar, Narodno pozorište u Mostaru, Muzej Hercegovine, Narodna biblioteka Mostar i Pozorište lutaka u Mostaru. Generalni pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, a sponzori su Grad Mostar i kompanija BH Telecom.

Kopirati
Drag cursor here to close