Mamac za posjetitelje

Biciklijadom "Posuški đir" službeno se otvara i ovogodišnje "Posuško lito 2015."

Kultura / Flash | 24. 06. 2015. u 11:15 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Posušju će u nedjelju, 28. lipnja biciklijadom "Posuški đir" službeno biti otvoreno "Posuško lito 2015." koje će trajati do 30. kolovoza, priopćeno je iz te općine.

Organizator biciklijade, koja će započeti u 12 sati, je Biciklistički klub "Pony" iz Posušja kao partner i sudionik u organizaciji "Posuškog lita" 2015. , iza kojeg stoji Općina Posušje.

Tijekom manifestacije bit će organizirane izložbe, predstavljanja, koncerti, projekcije filmova, festival kao i brojni sportski događaji kao što su biciklijada "Posuški đir", Malonogometni turnir mjesnih zajednica, Ulična košarka, Kino na otvorenom, Dani planinara, Seoska olimpijada "Ilijino brdo", Posuške igre bez granica, smotra folklora i kao vrhunac II. festival klapske večeri te veliki koncert Prljavog kazališta.

Važno je napomenuti da su događaji za posjetitelje besplatni.

Da je 'Posuško lito' pravi mamac za posjetitelje, kako za domaće žitelje tako i za one iz drugih općina, gradova pa i onih preko granice iz Republike Hrvatske, dokaz su prošlogodišnje brojke koje govore da je prošle godine manifestaciju 'Posuško lito' 2014. posjetilo preko 45 000 ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close