Prijam

Bešlić i Herceg čestitali Božić

Kultura / Flash | 22. 12. 2016. u 16:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubo Bešlić, gradonačelnik Mostara i Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije upriličili su danas, u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, prijam na kojemu su bili nazočni predstavnici javnog, političkog, gospodarskog, kulturnog i vjerskog života, te udruga i institucija s područja Grada Mostara i HNŽ-e.

''Dragim ljudima, svima onima koji slave blagdan Božića, želim čestit Božić riječima koje su ukorijenjene u našu tradiciju, kulturu i vjeru: Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo. Neka vama i vašim obiteljima Božić donese još više radosti obiteljskog zajedništva, ljubavi i razumijevanja. Svim građanima, svim ljudima druge vjere, a dobre volje, upućujem najiskrenije čestitke i želim sretnu, uspješnu i blagoslovljenu 2017. godinu'', kazao je, između ostalog, predsjednik Herceg.

Gradonačelnik Bešlić pozdravio je i zahvalio na dolasku na prijam te dodao kako je ovo i vrijeme da se osvrnemo iza sebe i vidimo što smo uradili, što smo propustili uraditi i kažemo ono što kanimo učiniti u godini koja je ispred nas.

''Stoga i ovom prigodom pozivam na istinski dijalog svih političkih partnera i na odgovoran i argumentiran pristup rješavanju svih problema. Dužni smo to činiti ako ne radi nas, onda smo to svakako dužni uraditi poradi građana koji su nam dali povjerenje i poradi naše djece'', poručio je Bešlić

Naglasio je i dobru suradnju Grada i Županije, te istaknuo kako se u jednoj sinergiji sigurno može postići bolji rezultat i odgovoriti izazovima vremena.

Na kraju svog obraćanja čestitao je svim uzvanicima i svim građankama i građanima Mostara i naše Županije koji ga slave, želim čestit i radostan Božić te puno zdravlja i sretnu Novu 2017. godinu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close