Ravnatelj SKB-a Mostar

Beljenje, gafovi i čačkanje zubi: Kvesićev istup u medijima postao viralan

”Umjesto sprijeda ušao nam je sazada. Sve je počišćeno'', kazao je ravnatelj Kvesić.
Kultura / Flash | 18. 03. 2020. u 19:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: YouTube / Ante Kvesić

Javni nastup ravnatelja Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Ante Kvesića na konferenciji za medije koja se održala u srijedu u Mostaru, postao je viralan u regionalnim medijima, kao i na društvenim mrežama.

Informacije sa stanjem o koronavirusu u Hercegovini, tako su pale u sjenu nakon svojevrsnog performansa prvog čovjeka mostarske bolnice.

Najupečatljivija izjava ravnatelja Kvesića bilo je pojašnjenje na koji način se osoblje te ustanove susrelo sa prvozarežnom osobom.

”Umjesto sprijeda ušao nam je sazada. Sve je počišćeno. Sve hladne smo odgodili, čekaćemo bolje vrijeme. Štab na nivou bolnice zasjeda stalno. Kako se stvari dešavaju, mi ih rješavamo'', kazao je mostarski ravnatelj.

Tijekom obraćanja sedmoj sili, komentirao je tvrdnje o otkazu u SKB-u navodeći kako on ne voli davati otkaze, a dodao je i kako ne voli lagati.

''Ja sam samo jednom ženu nešto lagao, inače ne lažem'', rekao je Kvesić.

Osim izjava, koje su poznate samo ravnatelju, njegove gestikulacije su posebno zanimljive. Unatoč preporukama stručnjaka, kakav je valjda i sam Kvesić, da je potrebno izbjegavati dodirivanje lica rukama, Kvesić je i tu otišao korak dalje, pa se tako dodirivao po licu. Osim toga, čačkao je zube, kao i beljio jezik.

Kvesić je prošle godine ušao u novi mandat u SKB-u. Tada je u razgovoru za Bljesak.info istaknuo kako je nakon 26 godina na čelu mostarske bolnice mjesto ravnatelja, ne smatra 'premijom' nego žrtvom, te je u šali dodao kako je samo papa Wojtyla imao duži staž od njega.

Vječni mostarski ravnatelj možda je na ovaj, sebi svojevrstan, način svojim sugrađanima želio olakšati dane koje provode u kućnoj izolaciji od opasnog virusa.

Pogledajte kako je izgledala konferencija za medije:

Kopirati
Drag cursor here to close