Od 3. do 5. studenog

'Akademski dijalog' u mostarskom Centru za kulturu

Akademski dijalog (Academia in Dialogue) serijal je tematskih seminara koji se organiziraju s ciljem pokretanja razgovora s različitim ciljnim grupama u regiji za stvaranje novih i konstruktivnih ideja...
Kultura / Flash | 02. 11. 2021. u 13:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija Friedrich Ebert Dijalog za jugoistočnu Europu (FES SOE), u suradnji s Institutom za demokratski angažman u jugoistočnoj Europi (IDESE) organizuje "Akademski dijalog" u Centru za kulturu u Mostaru, u razdoblju od 3. do 5. studenog.

Akademski dijalog (Academia in Dialogue) serijal je tematskih seminara koji se organiziraju s ciljem pokretanja razgovora s različitim ciljnim grupama u regiji za stvaranje novih i konstruktivnih ideja za promicanje demokratske participacije i općenite demokratizacije regije.

Na Akademskom dijalogu sudjelovat će, uz ostale, zastupnica u Federalnom parlamentu i najmlađa članica Predsjedništva SDP BiH Lana Prlić, predstavnik Foruma mladih SDSM (Sjeverna Makedonija) Nase Nasev, potpredsjednica Građanskog pokreta Ura iz Crne Gore Jovana Marović, te generalna tajnica Mladih europskih socijalista (YES) Ana Pirtskhalava.

Početak događaja i izjave za medije bit će upriličeni 4. studenog u 10 sati u Centru za kulturu, najavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close