Pridružite se i vi

Mostarski slavljenici: 20. rođendan 'Pavarotti' centra

Upriličen je i koncert benda 'Smooth groove' koji je nastao u okviru rock škole, a koja također djeluje u sklopu navedenog centra.
Kultura / Flash | 21. 12. 2017. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počelo je obilježavanje 20. rođendana Muzičkog centra 'Pavarotti' u Mostaru. Tijekom srijede, brojni učenici osnovnih škola i vrtića su posjetili taj centar, te su se upoznali s radom istog.

U srijedu navečer održan je prigodan svečarski program u kojem su nastupili polaznici škole gitare koja djeluje u ovom centru, te članiec Plesnog studija 'Flash' Muzičkog centra 'Pavarotti'.

Upriličen je i koncert benda 'Smooth groove' koji je nastao u okviru rock škole, a koja također djeluje u sklopu navedenog centra.

Aktivnosti oko obilježavanja godišnjice centra bit će nastavljene i tijekom četvrtka. Tako se od 18:30 sati očekuje projekcija kratkog filma o činu otvaranja 'Pavarotti' centra, a potom će uslijediti koncert Ferdinanda Zovke i Melihe Kolukčija. S njima će nastupiti i mlada pijanistica Sara Skopljak.

U okviru tog događaja nastupit će i članovi dječjeg zbora 'Pavarotti'. Ovoj svečanosti pridružit će se i supruga pokojnog Luciana Pavarottija, Nicoletta Mantovani. Zajedno s njom doći će tri talijanska tenora i pijanista koji će održati prigodan program. U caffe baru 'Pavarotti' centra, nakon toga održat će se koncert akustičnog dueta 'M&M'. Ulaz na ove programe je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close