Pogled u zvijezde

Astrolozi objavili koji će biti najgori dani u godini

Ovakav tranzit događa se jednom u 19 godina. Ujedinjene, ove planete stvaraju prirodnu ambivalentnost kada djeluju zajedno.
Kultura / Flash | 04. 01. 2020. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godina koja je pred nama bit će veoma zanimljiva, ako je suditi po predviđanjima astrologa. Tri puta će Merkur biti retrogradan, a mnoga susretanja i preklapanja planeta donose i brojne nevolje. Pripremite se za dane koji dolaze i naoružajte se strpljenjem. I nekom bocom vina, jer vam ne može škoditi.

12. siječanj – Merkur, Saturn i Pluton u Jarcu

Ovo poravnanje pada točno poslije pomračenja Mjeseca 10. siječnja i donosi mnogo drame na samom početku godine. Možda ćemo biti uhvaćeni na djelu, u ljubavnom trouglu, ili nekoj svađi.

23. ožujak – Mars i Pluton u Jarcu

Pripremite se da budete opsjednuti ostvarenjem vaših ciljeva, ma kakvi oni bili. To će nažalost značiti da ćete morati stati na žulj nekome od kolega ili prijatelja. Bit će i nekih trzavica u ljubavnim vezama. Imat ćete neki čudan osjećaj koji će vas gurati naprijed, a to i nije uvijek tako loše.

31. ožujak – Mars i Saturn u Vodenjaku

Energija u ovom periodu činit će nas odlučnijim ne samo da osvojimo svijet već i danametnemo drugima naše mišljenje i vjerovanja. Možda bi bilo bolje da se toga dana držimo podalje od društvenih mreža.

13. lipanj – Mars i Neptun u Ribama

Kada se planeta akcije Mars i nestalan Neptun nađu zajedno, oni jedan drugome potiru energiju. Jedan drugome mutiraju kosmičku energiju, pa će nas učiniti nespremnim na neke reakcije i natjerati nas da stanemo u jedno mjesto bez mogućnosti da se krećemo u bilo kojem pravcu. Očekujte zastoj na svim poljima ovoga dana.

13. kolovoz, 9. listopad i 23. prosinac – Mars u Ovnu susreće Plutona u Jarcu

Kako Mars postaje retrogradan na jesen 2020. imat ćemo tu nesreću da se susretnemo sa ovom energijom tri puta ove godine. Može se dogodi da budemo ekstremno sebični i na poslu, ali i u krevetu.

21. prosinac – Jupiter i Saturn u Vodenjaku

Ovakav tranzit događa se jednom u 19 godina. Ujedinjene, ove planete stvaraju prirodnu ambivalentnost kada djeluju zajedno. Čine nas nesigurnima kada je u pitanju naša budućnost i stvaraju tenziju u partnerskim odnosima.

31. prosinac – Venera u Strijelcu sa južnom polovinom Mjeseca

Izgubit ćemo se u ljubavi. Ovaj položaj planeta učinit će da se osjećamo bolesni od ljubavi i financijski nestabilni, piše Cosmopolitan. Bit ćemo zaglavljeni u prošlosti i vjerojatno ćemo tugovati za nekim od bivših partnera, a možda ćemo i napraviti nekoliko financijskih grešaka i obavezati se pogrešnoj osobi.

Sada kada imamo ove dane pred sobom možemo isplanirati unaprijed koji dan ćemo prespavati ili se javiti na poslu da smo bolesni, prenosi B92.

Kopirati
Drag cursor here to close