Zvijezda serije Stranger Things

Eddie zasvirao s Metallicom

Nakon pojavljivanja njihove pjesme Master of Puppets u jednoj od najgledanijih Netflixovih serija Stranger Things, ne prestaje hype koji je nastao oko solaže koju Eddie svira u najvažnijoj sceni.
Kultura / Film TV | 02. 08. 2022. u 11:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najpoznatijih festivala Lollapalooza, koji se ove se godine održavao od 28. do 31. srpnja u Chicagu, kao i svake godine, ugostio je poznata imena. Ove godine posebnu pozornost privukla je Metallica.

Nakon pojavljivanja njihove pjesme Master of Puppets u jednoj od najgledanijih Netflixovih serija Stranger Things, ne prestaje hype koji je nastao oko solaže koju Eddie svira u najvažnijoj sceni. Bendu se toliko svidjela scena da su svoje oduševljenje podijelili i na Instagram profilu, piše Journal

Međutim, ovog su puta udružili snage. Naime, glumac Joseph Quinn (koji glumi Eddieja) susreo se s Metallicom i imao prilike svirati s bendom iza pozornice tijekom probe za njihov nastup.

Netflix je podijelio video njihovog druženja na Twitteru. U videu imamo prilike čuti kako James Hetfield govori da je veliki obožavatelj serije od prve sezone, a nakon čega Quinn priznaje da je Master of Puppets sve što je slušao posljednje dvije godine kako bi se pripremio za ulogu.

Nakon druženja i razgovora zajedno su odsvirali pjesmu, a glumčeva izvedba iznenadila je bubnjara koji je s oduševljenjem izjavio da je Metallica odsad bend od 5 člana, a ne od 4 – aludirajući pri tom na Quinnove glazbene sposobnosti.

Naposlijetku, bend je poklonio Quinnu potpisanu repliku gitare na kojoj Eddie svira u čuvenoj sceni iz Stranger Thingsa. Osim toga, posjetitelji festivala imali su i dodatan doživljaj tijekom izvedbe čuvene pjesme iz ’86. Naime, na ekranima se paralelno s njihovim nastupom prikazivao video s isječcima Eddiejeve izvedbe Master of Puppets koji je nastupu dao dodatan efekt. Kako je sve skupa izgledalo, pogledajte u videu.

Kopirati
Drag cursor here to close