51. film u karijeri

Woody Allen snimit će u Španjolskoj romantičnu komediju

Allen će u srpnju u San Sebastianu početi snimati romantičnu komediju o američkom paru koji posjećuje filmski festival u tom gradu
Kultura / Film TV | 05. 06. 2019. u 07:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki filmski redatelj Woody Allen ovoga će ljeta u Španjolskoj snimiti svoj 51. film u karijeri, romantičnu komediju sa Christophom Waltzom i Ginom Gershon u glavnim ulogama, najavila je u utorak španjolska produkcijska kuća MediaPro Studio.

Allen će u srpnju u San Sebastianu početi snimati romantičnu komediju o američkom paru koji posjećuje filmski festival u tom gradu, a uz Waltza, austrijskog glumca koji je osvojio Oskare za uloge u Tarantinovim filmovima "Odbjegli Django" i "Nemilosrdni gadovi", i američku glumicu Ginu Gershon nastupit će španjolska glumica Elena Anaya i Francuz Louis Garrel, piše Hina. 

"Novi film ima sve sastojke na koje smo navikli od redatelja talenta Woodyja Allena: inteligentan scenario i vrhunsku međunarodnu glumačku ekipu", navodi MediaPro u priopćenju. Nije naveden naslov niti datum objavljivanja filma.

Allenov zadnji film "Kišni dan u New Yorku" nikada nije objavljen u SAD-u jer ga je Amazon Studios odbio distribuirati nakon optužbi da je redatelj prije 25 godina seksualno zlostavljao svoju kćer Dylan Farrow, koje su ponovo isplivale na površinu s pojavom #MeToo pokreta 2017. godine.

Allen je odbacio sve optužbe Dylan Farrow i nikada nije bio optužen za navodni zločin.

U veljači je podnio tužbu u iznosu od 68 milijuna dolara protiv Amazon Studia jer je odbio ispuniti svoj dio dogovora o produkciji četiri Allenova filmska naslova. Iako je četverostruki dobitnik Oskara, Hollywood se okrenuo protiv njega nakon optužbi o nedoličnom seksualnom ponašanju, potaknutih pokretom #MeToo.

Kopirati
Drag cursor here to close