Za sladokusce

U Cinestaru počinje Oscar revija, na programu i tri premijere

Kultura / Film TV | 22. 01. 2015. u 11:23 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Cinestar od danas ima tri premijere u redovnom programu, ali danas počinje i Oscar revija 2015.

U sklopu te revije Cinestar će ponovno prikazivati filmove koji su nominirani za najprestižniju filmsku nagradu, a na program će doći i filmovi nominirani za Oscar, no koji nisu dosad prikazani u Mostaru.

U sklopu Oscar revije od ovog četvrtka Cinestar će prikazati Nestala, Interstellar, Hotel Grand Budapest, U šumi, Igra oponašanja i Ekipa za 6.

Što se tiče premijera, Cinestar se uzda u dva recentna filma. Sudac (The Judge) i sam je nominiran za Oscara i to za sporednu ulogu (Robert Duvall). On i glavni glumac Robert Downey Jr glavne su uzdanice ovog filma.

Puno bolje kod kritike prolazi Izvor nade (The Water Diviner), redateljski debi Russella Crowea. Osim što ga je režirao Crowe u ovom filmu i glumi, a dramu o Australcu koji odlazi na Galipolje nakon slavne bitke kako bi pronašao tri svoja sina igra u Cinestaru od večeras u tri termina.

Mostarsku premijeru imat će i crnogorski kandidat za Oscara Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa Nikole Vukčevića, u kom glavne uloge imaju Goran Bogdan i Momčilo Otašević.

Kopirati
Drag cursor here to close