Interstellar

Trosatni mega-spektakl od danas u mostarskom kinu

Kultura / Film TV | 06. 11. 2014. u 13:31 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najintrigantnijih redatelja današnjice Christopher Nolan (Memento, Dark Knight trilogija, Inception, Prestiž) izašao je s novim spektaklom Interstellar u kojem glavnu ulogu ima nekadašnji glumac iz romantičnih komedija, a danas sve traženiji Matthew McConaughey.

Skoro tri sata dugačak, 165 milijuna skupi spektakl ovih dana ima europsku premijeru, a među prvima će ga moći vidjeti i posjetitelji mostarskog Cinestara. Ovaj multipleks Intestellar prikazuje od danas u tri termina (17.45, 20.00 i 21.20) te u dodatnom (23.25) petkom i subotom.

Kritičari su zasad oduševljeni, a publika ga nestrpljivo očekuje, o čemu svjedoči i ocjena 9.3 na IMDB-u, premda tek dolazi u distribuciju.

Radnja filma prilično je jednostavna – u bliskoj budućnosti Zemlja više nije pogodna za život i grupa astronauta otputuje kako bi našla neki planet pogodan za život.

Pored ovog spektakla u Cinestaru se mogu vidjeti još tri nova filma – hrvatski Koko 3: Ljubav ili smrt, romantična komedija Na kraju duge (Love, Rosie) te crtić Spašavanje djeda mraza (Saving Santa).

Kopirati
Drag cursor here to close